Anderen over mij

Siegert Juridisch Advies heeft een zeer persoonlijke aanpak met een groot inlevingsgevoel. Dit zonder het uiteindelijke resultaat uit het oog te verliezen. Mijn ervaringen met Dieke Siegert zijn zonder uitzondering positief en succesvol te noemen. Daadkrachtig en resultaatgericht optreden met respect voor alle partijen.

Han Rijndorp
BloomCoop


Dieke hebben wij leren kennen als een gedreven, vakkundig en klantvriendelijke jurist, die haar werk met grote inzet en professionaliteit verricht. Ze denkt ook ten alle tijde met ons mee, wat wij als erg prettig ervaren.

Maikel Mulder en Norwine van den Berg
Season Flowers


Dieke adviseert ons familiebedrijf al geruime tijd op het gebied van arbeidsrecht op een heel professionele manier. Met haar deskundige, ‘to the point’ en tegelijkertijd heel menselijke benadering heeft Dieke dossiers op een positieve manier weten af te ronden. Ook als persoon is het prettig samenwerken met Dieke en we hopen deze samenwerking nog lang te continueren.

Nicole van Putten
Gepu


Wij werken graag samen met Siegert Juridisch Advies. Het contact is prettig en snel. Dieke heeft kennis van zaken en is pro-actief. Voor ons als MKB organisatie is het ontzettend fijn om iemand als Dieke te kunnen raadplegen bij juridische vraagstukken, omdat wij zelf geen jurist in huis hebben.

Fenna Johannes
Christal


Dieke Siegert van “Siegert juridischadvies” is voor mij al vele jaren een betrouwbare partner als het gaat om juridische ondersteuning. Vanuit verschillende beveiligingsbedrijven al een beroep op haar gedaan. Samen naar de rechtbank, alleen een telefoontje voor advies, het opstellen van een degelijke arbeidsovereenkomst. Deskundig, altijd volgens de afspraken en op tijd. Kritisch als het moet!

Jan Kop
Select